Nieuwbouw Hoza Logistic Solutions Scheemda

Scheemda - In het Oldambt

Hoza ScheemdaDe komende jaren stort Hoza in Scheemda zich in een nieuw avontuur. Het bedrijf kiest voor de bouw van een volledig nieuw complex van ruim 22.000 vierkante meter. De nieuwbouw wordt uitgevoerd op het industrieterrein aan de Haven Noordzijde in Scheemda.


Met de miljoenen kostende investering kan Hoza de komende jaren de concurrentie uit het buitenland beter aan. Daarmee is het voortbestaan beter gegarandeerd. De sloop van het oude gedeelte en de bouwwerkzaamheden van het nieuwe stuk zijn inmiddels gestart. Het volledige project wordt de komende jaren in fases uitgevoerd. Momenteel werken zo’n honderd mensen bij het bedrijf. Indirect biedt sloop en nieuwbouw ook werkgelegenheid.

Hoza Logistic Solutions is ontwikkelaar en producent van logistieke oplossingen. Zo maakt men bijvoorbeeld containers voor de bloemenveiling in Aalsmeer. Hoza wil de werkzaamheden zoveel mogelijk door lokale ondernemers laten uitvoeren. Inmiddels zijn als opdrachten verstrekt aan Wegenbouwbedrijf R.F. Oost B.V. uit Winschoten (grondwerkzaamheden), aan Steenhuis Sloopwerkzaamheden uit Scheemda, aan Westerman Staal uit Winschoten (staalconstructie) en aan Verbi-dak uit Winschoten (dakbedekking).

Joomla templates by a4joomla