Werken in Oldambt

working oldambt-13 working oldambt-12

 

 

 

 

 

 

Voor mensen die op zoek zijn naar werk zijn er in de provincie Groningen genoeg opties. Ook in de gemeente Oldambt zijn er verschillende mogelijkheden.

Door de lage bevolkingsdichtheid in Groningen kampt deze provincie over het algemeen met een tekort aan werknemers. Er lijkt een chronisch tekort in vrijwel alle beroeps sectoren. Van kassa-bedienden, postbode’s tot verplegend personeel. Wanneer u interesse heeft in het vinden van een baan in deze prachtige noordelijke provincie van Nederland of u wilt werken in Oldambt kunt u het beste contact opnemen met de gemeente of de online vacature banken. Er zijn verschillende uitzendbureaus in Groningen die u graag verder op weg helpen en u in contact kunnen brengen met de werkgevers.

Vakantiewerk

In de zomer maanden is er altijd grote vraag nar bedienend personeel in de verschillende horeca gelegenheden. Op de overvolle terrasjes en bars is altijd grote vraag naar bedienend personeel, en ook in de eetcafe’s is werk voor mensen in de bar of in de keuken. Voor mensen in het bezit an een vaarbewijs of opleiding als havenmeester is natuurlijk een baan in een van de prachtige haventjes een mogelijkheid. De drukbezochte haventjes hebben altijd assistentie nodig . vooral op de mooie zomerdagen is het een komen en gaan van prive vaartuigen die assistentie nodig hebben voor het an en afmeren of het aansluiten van voorzieningen.

Ook op de verschillende bungalowparken zijn speciaal in de vakantiemaanden vacatures beschikbaar in verschillende sectoren. Schoonmaken, het werken in de kantine, de snackbar, hoveniers maar ook animatieteams en voor gekwalificeerde kinder-oppas.

Het voordeel van werken in de provincie Groningen is dat het zoeken van woonruimte geen enkel probleem is. Vaak is er voor vakantiekrachten die voor een bepaalde tijd worden aangenomen om te werken in een van de bungalowparken een zogenaamd staf huis en voor degenen die wat meer privacy willen bestaat de mogelijkheid intrek te nemen in een van de kamers die gastvrij worden aangeboden door de Groningse bevolking of een kleine studio te betrekken.